Дослідження впливу теплового фактора на властивості синтетичного алмазу з підвищеним вмістом домішок - Лавріненко, В.І.; Ільницька, Г.Д.; Смоквина, В.В.; Музичка, Д.Г. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Розглянуто вплив теплового фактора на алмаз та його властивості. Рассмотрено влияние теплового фактора на алмаз и изменение его свойства. This article considers the impact of thermal factor on the diamond, and change its properties.