Дослідження впливу легуючих добавок на властивості твердих сплавів, отриманих дошихтуванням дорегенерованої суміші ВК6Р серійної суміші ВК6 - Бондаренко, В.П.; Мартинова, Л.М.; Литошенко, Н.В. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Дослідження впливу легуючих добавок TaC і VC, уведених в твердосплавну суміш, отриману шихтуванням регенерованої суміші ВК6Р із серійною сумішшю ВК6С, на структурні параметри та фізико-механічні властивості спеченого твердого сплаву. Изучение влияния легирующих добавок ТаС и VC, введенных в твердосплавную смесь, полученную шихтовкой регенерированной смеси ВК6Р с серийной смесью ВК6С, на структурные параметры и физико-механические свойства спеченного твердого сплава. The effect of alloying micro-additions of VC and TaC to the WC-6Co regenerated alloy on the structure and properties has been studied.