Дослідження взаємодії одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву - Саленко, О.Ф.; Костюнін, М.В.; Федотьєв, А.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Досліджено взаємодію одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву при обробці методом гідроабразивного різання шляхом проведення віртуального експерименту. Отримано математичну модель для визначення величини напруження у зоні взаємодії одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву. Исследование взаимодействия единичного абразивного зерна с поверхностью обрабатываемого твердого сплава при обработке методом гидроабразивного резания путем проведения виртуального эксперимента. Получено математическую модель для определения величины напряжения в зоне взаимодействия единичного абразивного зерна с поверхностью обрабатываемого твердого сплава. Investigational of coupling of single abrasive grain with the surface of work hard metal by hydroabrasive cutting by the way of virtual experimentation. Was received a mathematical model for definition of stress rate in interaction zone of single abrasive grain with the surface of work hard metal.