Правове навчання та праворозуміння: сутнісні ознаки ефективності - Іщук, І.В. (Альманах права, 2011)
У статті досліджено феномени правового навчання та праворозуміння в їх взаємозв’язку в контексті ефективності як найважливішого показника, що характеризує роль цих правових явищ в суспільно-правовій дійсності. В статье исследованы феномены правового обучения и правопонимания в их взаимосвязи в контексте эффективности как наиболее важного показателя,
который характеризирует роль этих правовых явлений в общественно-правовой действительности. In article are investigated phenomena of legal training and the understanding of right in their interrelation in an efficiency context as most important indicator, which characterize a role of these legal phenomena in the socially-legal validity.