Загальнотеоретичні аспекти реалізації норм права - Лисюк, І.І. (Альманах права, 2011)
Дана стаття розкриває деякі аспекти правореалізації, як реальне, практичне перетворення у життя формально-визначених правових норм, спрямованих на досягнення цілей. Данная статья раскрывает некоторые аспекты правореализации, как реальное, практическое преобразование в жизнь формально-определенных правовых норм, которые направлены на достижение целей. This article reveals some aspects of legal realization, as a real, practical transformation in the life of certain formal and legal rules which are aimed at achieving goals.