Свобода і відповідальність у праві в контексті зловживання правом - Мілетич, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті досліджується взаємозв’язок таких взаємозалежних правових категорій як: свобода у праві, відповідальність, право як суспільний регулятор, межі права та реалізації соціальної свободи в контексті категорії зловживання правом. В статье исследуется взаимосвязь таких взаимозависимых правовых категорий как: свобода в праве, ответственность, право как общественный регулятор, границы права и границы реализации социальной свободы в контексте категории злоупотребления правом. In the article are researched relation of those interdependend law categories as: liberty in law, responsibility in law, the law – like social regulator, the limits of law and limits of realize social liberty, in a contents abuse of law category.