Сучасний стан та перспективи розвитку правового життя в Україні - Куціпак, О.В. (Альманах права, 2011)
В статті розглянута категорія «правове життя», охарактеризовано сучасний стан правового життя та перспективи його розвитку в Україні на основі аналізу адміністративної, судової, виборчої, конституційної реформ в Україні. В статье рассмотрена категория «правовая жизнь», охарактеризовано современное состояние правовой жизни и перспективы его развития в Украине на основе анализа административной, судебной, избирательной, конституционной реформ в Украине. In the article are considered the category «legal life» characterized the current state of legal life and prospect of its development in Ukraine on the basis of the analysis of administrative, judicial, selective, constitutional reforms in Ukraine.