Правозастосування в межах основних типів праворозуміння - Перепелюк, А.М. (Альманах права, 2011)
У статті досліджуються основні аспекти залежності правозастосування як специфічного виду юридичної діяльності від основних типів праворозуміння, а саме позитивістського, природно-правового та соціологічного. В статье исследуются основные аспекты зависимости правоприменения как специфического вида юридической деятельности от основных типов правопонимания, а именно позитивистского, естественноправового и социологического. This article investigates the basic aspects of dependence of lawenforcement as a specific type of legal activity on primary types of legal unterstanding, such as positivist, natural-legal law and sociological.