Поняття праворозуміння та його основні напрями - Шакірзянова, І.В. (Альманах права, 2011)
У статті аналізується сучасні підходи до інтерпретації термінів «праворозуміння», «право», вказується на одну із основних проблем праворозуміння – відсутність єдиного підходу до поняття права. В статье анализируются современные подходы к интерпретации терминов «правопонимание», «право», подчеркивается одна из основных проблем правопонимания – отсутствие единого подхода к понятию права. In the article are analyzed modern approach of interpretation of «legal understanding», «law». Emphasized on one of the fundamental problem in legal understanding the absence of unitary definition of the concept of the law.