Категоріально-понятійні аспекти чинного законодавства України у сфері інформаційних відносин - Костецька, Т.А. (Альманах права, 2011)
В статті розглядаються деякі проблеми нормативного закріплення основних категор
ій та понять, окреслюються можливі шляхи вдосконалення понятійного апарату законодавства України у сфері інформаційних відносин. В статье рассматриваются некоторые проблемы закрепления основных категорий и понятий, намечаются возможные пути усовершенствования понятийного аппарата информационного законодательства Украины. In the article are described some problems of the main categories and concepts legal fixing and the possible ways of improving the conceptual apparatus of legislation in the sphere of information relations.