Рентгенографічне дослідження розплавів системи Ni—Mn - Роїк, О.С.; Лисовенко, С.О.; Перевертайло, В.М.; Гомеляко, Т.В. (Сверхтвердые материалы, 2009)
Наведено результати рентгенографічного дослідження розплавів системи Ni—Mn в широкому концентраційному інтервалі при температурах поблизу лінії ліквідус. Встановлено, що концентраційна залежність усереднених параметрів локальної структури атомів та мольного об‘єму характеризується невеликими додатними відхиленнями від адитивності.