Теоретико-правова проблематика визначення поняття «споживач» - Старицька, О.О. (Альманах права, 2011)
У даній статті автором здійснена інтерпретація сучасних підходів до визначення поняття «споживач» шляхом аналізу доктринальних та нормативних джерел. В данной статье автором осуществлена интерпретация современных подходов к определению понятия «потребитель» путем анализа доктринальных и нормативных источников. In this article an author made the interpretation of the modern determinations the concept «consumer» by analyzing of doctrine and normative legal acts.