Конституційні засади формування правового статусу дитини в Україні - Шульц, О.А. (Альманах права, 2011)
В статті розкривається зміст конституційних норм, які впливають на формування правового статусу дитини в Україні. В статье исследуется сущность конституционных норм, которые влияют на формирование правового статуса ребёнка в Украине. The article deals with Constitutional norms that influence the formation of the legal status of child in Ukraine.