Проблемні питання застосування податкового законодавства у сфері підприємницького права - Гізун, Н.С. (Альманах права, 2011)
У статті основна увага приділяється дискусійним питанням причин та фактичних наслідків зниження ефективност і функціонування податкового законодавства у сфері підприємницького права. Акцентується увага на необхідності продовження податкових реформ в Україні. В статье основное внимание уделяется дискуссионным вопросам причин и фактических последствий снижения эффективности функционирования налогового законодательства в сфере предпринимательского права. Акцентируется внимание на необходимости продолжения налоговых реформ в Украине. In the article basic attention is spared the debatable questions of reasons and actual consequences of efficiency decline of tax legislation functioning of in the field of enterprise right. Attention is accented on the necessity of continuation of tax reforms for Ukraine.