Правові проблеми внесення земельної ділянки до статутного капіталу сільськогосподарських товариств - Мельник, О.О. (Альманах права, 2011)
У статті висвітлюються питання внесення земельно ї ділянки до статутного капіталу
сільськогосподарських товариств, внесення права користування земельною ділянкою до статутного капіталу таких товариств, оцінки земельно ї ділянки при її внесенні до статутного капіталу вказаних товариств. В статье освещаются вопросы внесения земельного участка в уставной капитал сельскохозяйственных обществ, внесение права пользования земельным
участком в уставной капитал таких обществ, оценки земельного участка при его внесении в уставной капитал указанных обществ. The article explores the issue of land distribution to the share capital of agricultural societies, the introduction of land use rights to the share capital of such companies, land valuation of its inclusion in the authorized capital of these companies.