Проблеми розмежування земель державної та комунальної власності - Сказко, С.І. (Альманах права, 2011)
У статті розглянуто проблемні питання, які виникають у процесі розмежування земель
державної та комунальної власності, необхідність удосконалення законодавства, що регулює дані питання. В статье рассмотрены проблемные вопросы, которые возникают в процессе разграничения земель государственной и коммунальной собственности, необходимость совершенствования законодательства, регулирующего данные вопросы. In the article are considered problem questions, arising up in the process of delimitation land of public and communal domain, necessity of perfection of legislation, regulative these questions.