Особливості структуроутворення у твердих сплавах на полікарбідній основі - Мариненко, С.Ю.; Бодрова, Л.Г.; Крамар, Г.М.; Лазарюк, В.В. (Сверхтвердые материалы, 2009)
Досліджено структуроутворення сплавів на основі TiC—(VC, NbC, WC) з нікель-хромовою зв’язкою, отриманих традиційною технологією та технологією, що включає додаткову операцію попереднього синтезу карбідів. Сплави досліджено за допомогою металографічного, рентгенівського фазового та мікрорентгеноспектрального методів аналізу. Вивчено процеси формування мікроструктури сплавів в залежності від технології виготовлення та хімічного складу.