Кінетичні закономірності окиснення СО на оксидних каталізаторах, основою яких є 3d-метали, нанесених на β-SiC та нановолокна SiC - Іщенко, О.В.; Силенко, П.М.; Захарова, Т.М.; Яцимирський, А.В.; Шлапак, А.М. (Сверхтвердые материалы, 2009)
Наведено вивчені кінетичні закономірності перебігу реакції окиснення СО на оксидних Cu—Co—Fe каталізаторах, які нанесені на порошкоподібний β-SiC та нановолокна SiC. Запропонована кінетична схема, згідно якої виведене кінетичне рівняння, що збігається з експериментальним.