Извлечение работоспособных абразивных порошков из отработанных абразивно-масляных взвесей — отходов штрипсовой распиловки - Муханов, В.А.; Филиппов, И.М.; Коваленко, В.С. (Сверхтвердые материалы, 2010)
Описаны методики выделения порошков алмаза из алмазо-сапфиро-масляных взвесей и карбидов кремния и бора из абразивно-кварце-масляных суспензий для повторного использования. Описані методики виділення порошків алмазу з алмазо-сапфіро-олійних суспензій та карбідів кремнію і бору з абразивно-кварце-олійних суспензій для повторного використання. Procedures of recovering diamond powders from diamond–sapphire–oil suspensions as well as silicon and boron carbides from abrasive–quartz–oil suspensions for reusing have been discussed.