Наноструктурні сплави системи Al—Fe—Cr, зміцнені квазікристалічними частинками для використання при підвищених температурах - Мільман, Ю.В.; Захарова, Н.П.; Єфімов, М.О.; Шаровський, А.О; Даниленко, М.І. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2012)
Досліджено особливості структуроутворення та механічні властивості наноструктурних сплавів системи Al—Fe—Cr, додатково легованих Ti і Zr та зміцнених квазікристалічними частинками. Исследованы особенности структурообразования и механические свойства наноструктурных сплавов системы Al—Fe—Cr, дополнительно легированных Ti и Zr и упрочненных квазикристаллическими частицами. The features of structure and mechanical properties of nanostructured Al—Fe—Cr alloys with Ti and Zr alloying strengthened by quasicrystall particles were studied.