Application of the Martel dynamic hardness to the penetration problem - Milman, Yu.V.; Goncharuk, V.A.; Mordel L.V. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2012)
Penetration of the undeformable kinetic energy projectile (KEP) into the target is considered as the “deep” indentation. It was shown by the example of aluminum alloys that the Martel dynamic hardness HMRd can be used for description of this process. Проникнення недеформівним кінетичним індентором (KEP) в цілому можна розглядати як “глибоке” індентування. На прикладі алюмінієвих сплавів було показано, що динамічна твердість за Мартелем HMRd може бути використана для опису цього процесу. Проникновение недеформируемым кинетическим индентором (KEP) в целом можно рассматривть как "глубокое" индентирование. На примере алюминиевых сплавов показано, что динамическая твердость по Мартелю HMRd может быть использована для описания этого процесса.