Вплив мікролегування на структуру та механічні властивості алюмінієвих сплавів системи Al—Zn—Mg—Cu, що деформуються - Захарова, Н.П.; Мільман, Ю.В.; Музика, О.О.; Сірко, О.І.; Даниленко, М.І.; Єфімов, М.О. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2013)
Досліджено можливість поліпшення механічних характеристик сплавів системи Al—Zn—Mg—Cu додатковим мікролегуванням. Исследована возможность улучшения механических характеристик сплавов системы Al—Zn—Mg—Cu дополнительным микролегированием. The possibilities of improving of the mechanical properties of Al—Zn—Mg—Cu alloys due to additional microalloying were studied. As