Судова система республіки Болгарія: зміст та особливості - Бутирський, А.А. (Держава і право, 2011)
Досліджено судову систему Болгарії, визначено її складові, проаналізовано статус судді, окреслено статус Конституційного суду Болгарії та його повноваження. Исследована судебная система Болгарии, определены ее составляющие, проанализирован статус судьи, определен статус Конституционного суда Болгарии и его полномочия. In given work explored judicial system to Bulgaria, are determined her component, analysed status of judges, determined status of the Constitutional court of Bulgaria and his authorities.