Проблема взаємодії органів виконавчої влади у сфері національної безпеки України - Антонов, В.О. (Держава і право, 2011)
Досліджуються проблеми підвищення ефективності взаємодії органів виконавчої
влади усіх рівнів у галузі забезпечення національної безпеки. Зазначається, що подальше
удосконалення системи управління національною безпекою є життєво важливим для
своєчасного та адекватного реагування на сучасні виклики і загрози для Української
держави. Исследуются проблемы повышения эффективности взаимодействия органов
исполнительной власти всех уровней в сфере обеспечения национальной безопасности.
Подчеркивается, что дальнейшее усовершенствование системы управления национальной безопасностью выступает жизненно важным аспектом для своевременного и
адекватного реагирования на современные вызовы и угрозы для Украинского государства. In the noted article the special attention is spared to research of problems, that the
increases of efficiency of co-operation of organs of executive power of all levels touch in
industry of providing of national safety, where marked, that a subsequent improvement of
control system by national safety is vitally important for the timely and adequate reacting on
modern calls and threats for the Ukrainian state.