Професійність народних депутатів України як засіб підвищення довіри до парламенту - Словська, І.Є. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано зв’язок між рівнем довіри до Верховної Ради України і професійністю народних депутатів. Пропонуються методи покращання їх фахових якостей. Проанализирована связь между уровнем доверия к Верховному Совету Украины и профессионализмом народных депутатов. Предложены методы улучшения их профессиональных качеств. Сonnection between the level of trust for Supreme Soviet of Ukraine and professionalism of people’s deputies is analysed. Methods for their professional qualities improvement are suggested.