Передавальні характеристики елементів аналого-цифрових пристроїв - Багацький, В.О. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2002)
Запропоновано моделювання елементів аналого-цифрових пристроїв провадити на єдиній теоретичній базі - теорії передавальних функцій. Наведені двовимірні та тривимірні кусково-лінійні моделі найбільш поширених аналогових, аналого-цифрових та цифрових елементів.