Спектроскопія плазми електродугового розряду між композиційними електродами Ag—SnO₂—ZnO - Бабіч, І.Л.; Борецький, В.Ф.; Веклич, А.М.; Крячко, Л.О.; Лебідь, А.В.; Семенишин, Р.В. (Электрические контакты и электроды, 2012)
Методами оптичної емісійної спектроскопії одержано параметри плазми вільно існуючого в повітрі електродугового розряду між композиційними електродами на основі срібла Ag—SnO₂—ZnO. Проведено селекцію спектральних ліній атома цинку та їх спектроскопічних констант. Виконано також металографічні дослідження поверхні таких електродів після дії дугового розряду.