Одержання порошку ВН-4 із твердих сплавів на основі карбіду вольфраму - Срібна, А.В.; Срібний, В.М.; Цюпко, Ф.І.; Ларук, М.М.; Заморило, І.Б. (Электрические контакты и электроды, 2012)
Для виробництва композиційних контактних матеріалів, що працюють у високовольтних і важконавантажених комутаційних апаратах, застосовують жаростійкі компоненти на основі суміші порошків вольфраму і 4% нікелю (ВН-4). Досліджено можливість електрохімічного перероблення вторинної сировини — застарілих серцевин бронебійних снарядів для одержання таких порошків.