Структурні зміни в поверхневому шарі конденсатів Cu—Mo після досліджень корозії в агресивних середовищах - Гречанюк, В.Г. (Электрические контакты и электроды, 2012)
Встановлено зміни структури в поверхневому шарі композиційних матеріалів на основі міді і молібдену, отриманих методом електронно-променевого випаровування-конденсації, після проведення досліджень корозії в середовищах, насичених СО₂ і SО₂.