Періодичність структури та властивості антифрикційних композиційних матеріалів на основі відходів силуміну АК12ММгН - Роїк, Т.А.; Гавриш, А.П.; Віцюк, Ю.Ю. (Металознавство та обробка металів, 2010)
Наведено результати дослідження впливу періодичності структури нових антифрикційних композиційних матеріалів на основі шліфувальних відходів сплаву АК12ММгН на комплекс їх властивостей. Показано ефективність розробленої технології виготовлення досліджуваних матеріалів, що підтверджено результатами комплексного Фур’є-аналізу. Приведены результаты исследования влияния периодичности структуры новых антифрикционных композиционных материалов на основе шлифовальных отходов сплава АК12ММгН на комплекс их свойств. Показана эффективность разработанной технологии изготовления исследуемых материалов, что подтверждено результатами комплексного Фурье-анализа. The results of structure periodicity influence of new antifriction composite materials on the basis of polishing wastes of AK12MMrH alloy for the complex of their properties are presented. It is shown the efficiency of the developed technology for the materials that is confirmed by the results of complex Fourier-analysis.