Білоцький О.В. До 85-річчя від дня народження (Металознавство та обробка металів, 2010)
1 січня 2010 р. виповнилось 85 років від дня народження і 70 років трудової та громадської діяльності Заслуженого працівника народної освіти України, Заслуженого професора НТУУ «КПІ», професора кафедри фізики металів, доктора технічних наук Білоцького О.В.