Кірієвський Б.А. До 70-річчя від дня народження (Металознавство та обробка металів, 2010)
3 березня 2010 року виповнюється 70 років від дня народження відомого вченого в галузі ливарного виробництва та металургії, доктора технічних наук, професора Кірієвського Бориса Абрамовича.