Питання удосконалення правового регулювання діяльності інвесторів на фондовому ринку України - Полюхович, В.І. (Держава і право, 2011)
Досліджуються питання правового регулювання діяльності інвесторів на фондовому ринку України. Исследуются вопросы правового регулирования деятельности инвесторов на фондовом рынке Украины. Сonsiders questions of legal regulation of activity of investors in the share market of Ukraine.