Принцип верховенства права в адміністративному судочинстві - Тимченко, Г.П. (Держава і право, 2011)
Досліджено доктрини принципу верховенства права та практики його реалізації в адміністративному судочинстві. Аргументовані складові (елементи) цього принципу, дається критичний аналіз сучасного підходу законодавця до розглянутого принципу. Исследованы доктрины принципа верховенства права и практики его реализации в административном судопроизводстве. Аргументированы составляющие (элементы) этого принципа, дается критический анализ современного подхода законодателя к рассматриваемому принципу. We study the doctrine of the rule of law and its practical implementation in administrative proceedings. Argued components (elements) of this principle, provides a critical analysis of the current approach of the legislator to the subject lines.