Адміністративні правовідносини у сфері управління майном державної власності - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються адміністративні правовідносини як елемент механізму адміністративно-правового регулювання управління майном державної власності в Україні. Зроблено висновки щодо структури зазначених правовідносин, їх об’єкту, суб’єктів та змісту, вказано на деякі їх особливості. Рассматриваются административные правоотношения как элемент механизма административно-правового регулирования управления имуществом государственной собственности в Украине. Сделаны выводы о структуре данных правоотношений, их объекте, субъектах и содержании, указано на некоторые их особенности. Administrative legal relations such as an element of mechanism of administrative legal regulation of state property management in Ukraine are considered in the article. Conclusions about the structure, object, subjects, content of these relations are made.