Класифікація суб’єктів адміністративного права - Мацелик, Т.О. (Держава і право, 2011)
Аналізуються основні підходи до класифікації суб’єктів адміністративного права. Запропоновано авторську класифікацію суб’єктів адміністративного права. Анализируются основные подходы к классификации субъектов административного права. Предложено авторскую классификацию субъектов административного права. In this article the basic going is analyzed near classification of administrative legal subects. Classification author’s of administrative legal subjects is offered.