Стандартизація та сертифікація в контексті адміністративної реформи в Україні - Починок, К.Б. (Держава і право, 2011)
Розглянуто стандартизацію та сертифікацію в контексті адміністративної реформи, а також їх положення в процесі оптимізації центральних органів виконавчої влади. Рассмотрено стандартизацию и сертификацию в контексте административной реформы, а также их положение в процессе оптимизации центральных органов исполнительной власти. Their position in process of optimisation of the central enforcement authorities is considered standardization and certification in a context of administrative reform, and also.