Правова природа договорів підряду у сфері проектування - Ізарова, І.О. (Держава і право, 2011)
Аналізується правова природа договорів, що регулюють виконання проектних робіт, дається їх правова характеристика, пропонується авторське визначення даних договорів. Анализируется правовая природа договоров, регулирующих проведение проектных работ, дается их правовая характеристика, предлагается авторское правовое определение данных договоров. The article deals with the problem of determining contract on conduct of project work, of its nature, analyzing their legal.