Розвиток науки права соціального забезпечення на сучасному етапі - Шумило, М.М. (Держава і право, 2011)
Розглядається розвиток наукових досліджень в праві соціального забезпечення. Визначено основні тенденції та напрями в наукових дослідженнях. Відзначено наукові досягнення науки права соціального забезпечення. Рассматривается развитие научных исследований в праве социального обеспечения. Определено основные тенденции и направления в научных исследованиях. Отмечено научные достижения науки права социального обеспечения. The development of scientific research in social security law is regarded. The main tendencies in scientific research are identified. The main scientific achievements of social security law science are analyzed.