Договір охорони пам’яток культурної спадщини - Михайлишин-Бейчук, О.Л. (Держава і право, 2011)
Розглядається правова характеристика, істотні умови та зміст договору охорони пам’яток культурної спадщини, а також розвиток законодавства, яке регулює зобов’язальні відносини у сфері охорони цих об’єктів цивільних прав. Рассматривается правовая характеристика, существенные условия и содержание договора охраны культурного наследия, а также развитие законодательство которое регулирует обязательственные отношение в сфере охраны этих объектов гражданских прав. The article considers the legal description, essential conditions and content of the contract of cultural heritage protection and development of legislation governing the relationships of obligation in the protection this of objects of civil law.