Міжнародний досвід розбудови та функціонування трудової юстиції - Мусієнко, Б.Ю. (Держава і право, 2011)
Досліджується міжнародний досвід розбудови та функціонування трудової юстиції. Дається загальна характеристика трудової юстиції в багатьох державах світу, проведено правовий аналіз складових цього інституту, який може стати корисними для розвитку української трудової юстиції. Изучается международный опыт развития и функционирования трудовой юстиции. Дается общая характеристика трудовой юстиции во многих странах мира, проведен правовой анализ структуры этого института, который может стать полезным при развитии украинской трудовой юстиции. In this paper we study the international experience of development and functioning of the labor justice. We give a general description of the work of justice in many countries around the world, conducted a legal analysis of the structure of this institution, which may be useful in the development of the Ukrainian Labor Justice.