До питання фідуціарності та правової природи договору управління майном - Савченко, Б.Г. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання фідуціарності та правової природи договору управління майном. Аналізуються позиції вітчизняних та зарубіжних науковців, пропонується авторська характеристика правової природи та фідуціарності договору управління майном. Рассматриваются вопросы фидуциарности и правовой природы договора управления имуществом. Анализируются позиции отечественных и зарубежных ученых, предлагается авторская характеристика правовой природы и фидуциарности договора управления имуществом. The article considers questions of fiducial feature and legal nature of trust agreement, the analysis of the points of view of native and foreign scientists, the author’s characteristic of legal nature and fiducial feature of trust agreement.