Правовий режим непридатного для проживання житла - Бернацький, М.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання визначення поняття непридатного для проживання житла, його видів. Особлива увага приділяється правам власників та наймачів аварійного житла. Рассматриваются вопросы определения понятия непригодного для проживания жилья, его видов. Особое внимание уделяется правам собственников и нанимателей аварийного жилья. This article discusses the definition of uninhabitable housing, it types. Particular attention is paid to the rights of owners and renters of housing that is in accidental condition.