Правові проблеми створення об’єднань громадян в Україні - Ущапівська, Л.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються правові проблеми створення об’єднань громадян в Україні. Аналізуються норми законодавства України з метою його удосконалення. Исследуются правовые проблемы создания объединений граждан в Украине. Анализируются нормы законодательства Украины с целью его усовершенствования. Legal issues of citizens associations creation are being studied herein. Ukrainian legislation norms are being analyzed to improve.