Формування багатошарових електроіскрових покриттів на залізі у вуглецевовмісних середовищах - Храновська, К.М.; Іващенко, Є.В.; Лобачова, Г.Г. (Металознавство та обробка металів, 2011)
Розглянуто особливості формування одно- та тришарових електроіскрових покриттів на залізі у вуглецевовмісних середовищах. Досліджено фазовий склад та характеристики фізико-механічних властивостей поверхневих шарів заліза після нанесення покриттів. Рассмотрены особенности формирования одно- и трехслойных электроискровых покрытий на железе в углеродосодержащих средах. Исследован фазовый состав и характеристики физикомеханических свойств поверхностных слоев железа после нанесения покрытий. Features of formation of mono- and three-layer electrospark coatings on an iron in the carbonaceous mediums are considered. Phase composition and characteristics of physical-mechanical properties of surface layer of iron after coating are investigated.