В.П. Гаврилюк. До 70-річчя від дня народження. (Металознавство та обробка металів, 2011)
7 квітня виповнюється 70 років від дня народження відомого вченого-матеріалознавця членакореспондента НАН України Гаврилюка Володимира Петровича.