Проблеми обмеження свободи суб’єктів господарювання: контроль та вплив - Дядюк, Є.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються проблеми правового регулювання випадків обмеження свободи рішень та поведінки суб’єктів господарювання. Розмежовано різні ступені обмеження самостійності суб’єкта господарювання. Исследуются проблемы правового регулирования случаев ограничения свободы решений и поведения субъектов хозяйствования. Разграничено разные ступени ограничения свободы субъекта хозяйственной деятельности. The article deals with problems of legal regulation in cases of limitation freedom of decisions and behavior of the entities. Distinction between different degrees of limitation of autonomy of the entity.