Суб’єкти права на обов’язкову частку в спадкуванні за українським та французьким законодавством - Павлюк, Н.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються питання правового регулювання суб’єктів права на обов’язкову частку у спадкуванні за українським та французьким законодавством. Здійснено аналіз та співставлення суб’єктів двох інститутів в сучасній правовій системі. Исследуются вопросы правового регулирования субьектов прав на обязательную часть в наследстве за украинським и французким законодательством. Осуществлен анализ и сопоставление субьектов двох институтов в современнй правовой системе. The issue of the law subject legal regulation for the obligatory share in the inheritance under Ukrainian and French legislation is researched. The analysis and comparison of the two subjects institutions in the present day legal system are performed.