Щодо законодавчо закріпленої процедури отримання екологічної інформації - Юрескул, В.О. (Держава і право, 2011)
Досліджується порядок отримання екологічної інформації, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації», здійснюється його порівняння з положеннями Закону України «Про звернення громадян». Исследуется порядок получения экологической информации, предусмотренный Законом Украины «О доступе к публичной информации», проводится его сравнение с положениями Закона Украины «Об обращениях граждан». In this article the procedure for obtaining the ecological information provided by the Law of Ukraine «On Access to the Public Information» is investigated, it’s comparison with the provisions of the Law of Ukraine «On Citizens’ Appeals» is realized.