Об’єкти правовідносин у сфері зберігання та захоронення радіоактивних відходів - Кронда, О.Ю. (Держава і право, 2011)
Розглянуті об’єкти правовідносин та їх особливості у сфері зберігання та захоронення радіоактивних відходів. Зроблено пропозицію щодо змін до Закону України «Про поводження з радіоактивними відходами» в частині, що стосується класифікації об’єктів правовідносин у сфері зберігання та захоронення РАВ. Рассмотрены объекты правоотношений и их особенности в сфере хранения и захоронения радиоактивных отходов. Сделано предложение к внесению изменений в Закон Украины «Об обращении с радиоактивными отходами» в части, касающейся классификации объектов правоотношений в сфере хранения и захоронения РАО. The article considers objects of legal relationship and their peculiarities in the field of storage and burial of radioactive waste. It is suggested to amend the Law of Ukraine «On Radioactive Waste Management» in the part concerning classification of the objects of legal relationship in the sphere of RAW storage and burial.